INNLOGGING

FØRSTE GANGS INNLOGGING PÅ "MIN SIDE"

Dersom du har registrert mobilnummeret ditt hos Spenst, velger du ″Ny bruker″. Her skriver du inn ditt mobilnummer - og du vil få tilsendt et passord direkte på SMS til din mobiltelefon. Dette passordet kan du selv bytte til det du vil fra ″Min side″. Velg linken «Min side» øverst på siden. Klikk på knappen «Skift passord». Skriv inn det gamle og det nye passordet (to ganger) og klikk på «Lagre». Passordet ditt er nå endret.
Dersom mobilnummeret ditt ikke ligger registrert hos Spenst fra før, må du ta kontakt med senteret for å få lagt dette inn for deg. Etter at dette er gjort, kan du registrere deg på nytt.

INNLOGGING

Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Klikk på ″Logg inn″ og skriv inn ditt mobilnummer og passord. Klikk deretter på de timene du ønsker å reservere.

GLEMT PASSORD

Velg «Glemt passord eller ny bruker?». Her skriver du inn ditt mobilnummer – og du vil få passordet tilsendt på SMS – gitt at ditt mobilnummer finnes hos treningssenteret.

FÅ OVERSIKT OVER DINE RESERVASJONER

Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp. Her vil du også kunne melde deg på eventuelle kampanjer.

 

 

BOOKINGREGLER

GENERELLE BOOKINGREGLER

  • Du kan melde deg på time fra kl 07:00 to dager i forveien før timen starter. Vi henstiller alle til å slette reservasjon av time dersom man av en eller annen grunn ikke kan møte på timen.
  • Det er viktig at du sletter påmeldingen din dersom du ikke kan møte, slik at andre har anledning til å få din plass. Påmeldingen må slettes innen 2 timer før timen starter for å unngå å få en "ikke-møtt".
  • Du må bekrefte timen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en "ikke-møtt"
  • Dersom du ikke møter til 3 bestilte timer, blir du utestengt fra å kunne bestille via nettet i 30 dager fra første utelatte time. Du vil se hvor mange ikke-møtt timer du har fra før når du bestiller timer på nettet.

BOOKINGREGLER VED VENTELISTE

  • Du kan sette deg på venteliste på timer fra nettbookingen dersom timene allerede er fullbookede. Når noen melder seg av og det blir ledig plass til deg, vil du få en sms om at du har fått plass på timen. Du må møte opp på vanlig måte og ta ut din billett innen 5 minutter før timen starter.
  • Dersom du står på venteliste og ikke har fått plass må du møte i salen 5 minutter før timen starter. ALLE plasser som det ennå ikke er bekreftet møtt på frigjøres til de på venteliste.
  • Rekkefølgen på din ventelisteplass bestemmes av når tid du opprinnelig satte deg på venteliste – det er ikke «først til mølla» når det er 5 minutter igjen – den som har stått lengst på venteliste får plass først.